? Sesiune de depunere a cererilor de finantare din cadrul PNDR submasura 6.5 Schema pentru micii fermieri- Comuna Toplita, jud. Hunedoara
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Sesiune de depunere a cererilor de finantare din cadrul PNDR submasura 6.5 Schema pentru micii fermieri

Va  aducem la cunostinta  faptul  ca  AFIR lanseaza  o noua  sesiune  de primire  a solicitarilor de finantare  prin intermediul submasurii 6.5 Schema  pentru  micii fermieri  din cadrul PNDR . Sesiunea  de  depunere  a cererilor de finantare  se va desfasura  in perioada  8 ianuarie 2018  ora 9  – 11 mai  2018 ora 16.00 .

Fondurile europene disponibile  pentru aceasta  sesiune de primire  a  cererilor  de finantare  sun in valoare de 12290531 euro . Sprijinul  public nerambursabil pentru  beneficiarii  M 6.5 se  acorda sub forma  de plata anuala  incepand  cu anul semnarii Contractului de finantare  si pana la  data de 31.12.2020. Valoarea sprijinului ajunge pana la 1500 euro/an . Pentru  a consulta  Ghidul Solicitantului  accesati  urmatorul link : http://afir.info  –  sectiunea   Investitii PNDR  M 6.5 .

Va aducem  la  cunostinta  si faptul ca  Agentia  de Dezvoltare  Economico-Sociala  a judetului  Hunedoara  ofera  servicii de consultanta  in cadrul  Compartimenului  de elaborare  si implementare  proiecte fonduri externe  nerambursabile , prin  personal specializat in scrierea si implementarea de proiecte  finantate  din fonduri  europene  si guvernamentale   Tel 0354105676.

Daca doresti sa îti exprimi opinia, lasa mai jos un comentariu

Esti logat la pentru a posta un comentariu.