Declarația de accesibilitate

toplita-hunedoara.ro
Declarație de accesibilitate

Actualizat: Decembrie 2019.

General

toplita-hunedoara.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. toplita-hunedoara.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitate pe toplita-hunedoara.ro

toplita-hunedoara.ro pune la dispozițieWidget-ul de accesibilitate pentru site-ul UserWay este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Software-ul permite toplita-hunedoara.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate toplita-hunedoara.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregul său.

Disclaimer

toplita-hunedoara.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea perfectă, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe toplita-hunedoara.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul că încă nu s-a găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe toplita-hunedoara.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor de lucru normale, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactează-ne

If you wish to report an accessibility issue, have any questions or need assistance, please contact toplita-hunedoara.ro Customer Support as follows:

Email: primariatoplita@yahoo.com