INFORMARE SI CONSULTARE A PUBLICULUI CU PRIVIRE LA ELABORAREA SAU REVIZUIREA PLANURILOR DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI DE URBANISM

ANUNT demararea Etapei I – etapa intentiei de elaborare a propunerilor P.U.Z. de informare si consultare a publicului cu privire la documentatia: PUZ “CONSTRUIRE PENSIUNE AGROTURISTICA IN LOCALITATEA DABACA, COMUNA TOPLITA, JUDETUL HUNEDOARA”

ANUNTAM demararea Etapei 1 – etapa intentiei de elaborare a propunerilor P.U.Z., de informare si consultare a publicului cu privire la documentatia

PUZ
“CONSTRUIRE PENSIUNE AGROTURISTICA IN LOCALITATEA DABACA, COMUNA TOPLITA, JUDETUL HUNEDOARA”

Amplasament: localitate Dabaca, comuna Toplita, judetul Hunedoara,
EXTRAVILAN, CF NR. 60413
Beneficiar : P.F.A. BREB RALUCA-MARINA
Proiectant SC ARH’E TIP STUDIO SRL – arhitect Anca Botezan

Consultarea documentatiei poate fi facuta la Primaria Comunei Toplita, strada Principala, nr.– 36, sat Toplita, comuna Toplita, judetul Hunedoara, in perioada 09.10.2019 – 19.10.2019.

Observatiile vor putea fi transmise in scris la sediul Primariei Comuna Toplita – Compartiment Urbanism si Achizitii Publice, strada Principala, nr. 36, sat Toplita, comuna Toplita, judetul Hunedoara sau pe adresa de e-mail primariatoplita@yahoo.com, pana la data de 19.10.2019.

Persoana responsabila cu informarea si consultarea publicului: inspector principal Muntean Adriana Georgeta din cadrul compartimentului Urbanism si Achizitii Publice – Primaria Comunei Toplita, strada Principala, nr. 36, sat Toplita, comuna Toplita, judetul Hunedoara.

Compartiment Urbanism si Achizitii Publice,
Muntean Adriana Georgeta

Documentația:

A01. Incadrare in zona
A02. Plan de situatie propus
Memoriu aviz oportunitate pt info populatiei
Certificat de urbanism

Posted in Anunturi publice, Documente de urbanism și autorizări de construire, Fără categorie.

Lasă un răspuns